Donderdag 13 juni Idre Fjäll – Oslo

Lekker dan bij het opstaan regen, niet zo heel fijn met de auto inpakken. Maar helaas ook de hele route door Noorwegen regen, regen en nog eens regen. Zoveel mooie plekjes onderweg tegengekomen maar dus geen foto momentjes. En zo ook niet veel pauzes, alleen net na de middag uiteraard even naar de Mc Donalds want er moest toch gegeten worden. Aangezien we nu natuurlijk ook veel meer tijd over hadden hier maar een tijdje lekker gezeten. Als we bij de boot aankomen zijn ze al aan het inchecken, niet dat we daar zoveel mee opschieten want na de checkin is het gewoon aansluiten op het dok. De boot is er nog niet eens, we zouden 19:30 uur vertrekken maar dat werd 20:00 uur. Het was inmiddels wel droog geworden en we kunnen
op het dek nog een paar mooie plaatjes schieten als we de haven uitvaren. Hierna schuiven we aan bij het buffet, helaas waren de passagiers uit de 2 touringcars ook net aangeschoven. Al met al hebben we lekker gegeten, hierna gaan we nog heel even het dek op het is nog steeds mooi weer en het water is rustig dus dat word lekker slapen. Uhmm niet dus we slapen recht onder de Disco, een beetje gek wordend van het gedreun vallen we toch in slaap.

Vrijdag 14 Juni 2019 Fredikshaven – Home

Om 5:30 uur staan we al weer naast ons bedje, gelukkig hebben we de rest van de nacht heerlijk geslapen. Fris en fruitig lopen we even buiten het dek weer op, we zijn niet de enige vroege vogels. Om 6:30 uur gaan we uitgebreid ontbijten, we hadden heerlijk een plekje aan het raam. Het restaurant zat helemaal voorin, met een glazen wand dus we konden de kust van Denemarken steeds dichterbij zien komen. Ondanks dat we een half uur later vertrokken meren we om 7:30 uur toch op tijd aan, gaat lekker snel hier allemaal 7:45 uur zaten we in de auto en om 8:00 uur waren we weer onderweg. Nu is Denemarken niet ons favorieten land, want als je eenmaal uit Zweden, Noorwegen komt is Denemarken heel vlak en saai. Uiteraard komt dit ook omdat we hier altijd alleen maar autobaan rijden, maar voorlopig houden we het daarbij. Met de 3 uurtjes stonden we in Flensburg in Duitsland, zo grappig om te zien dat iedereen gelijk de autobaan verlaat om bij het eerste autohof te gaan tanken. Zo ook wij, hierna helaas heel veel Stau gehad, onderweg nog wel even een lekkere schnitzel met patat gegeten. Rond 19:15 uur arriveerde we dan eindelijk een beetje gaar thuis aan. Alle spullen uit de auto, een klein beetje opruimen en dan lekker rond 22:30 uur ons eigen mandje opgezocht.

Zaterdag 15 juni 2019

Rond de middag is bijna alle was alweer schoon, zijn er ook alweer wat boodschappen gedaan. De paardjes zijn ook weer blij, (ik ook dat ik ze weer zie) En kijken we terug op een heerlijke vakantie, genoten van de rust en de natuur. Ik denk dat het niet onwaarschijnlijk is dat we Zweden ooit nog een keer gaan zien.

Facebook Comments

One Response to Donderdag 13 juni Idre Fjäll – Oslo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *